Kleinbloemig groen geel, rode vlekken

Sortiment mini Gladiolus. Een opvallende kleinbloemige verschijning voor in de tuin. Stevig met een lengte van één meter en geel groene wat gefranjerde bloem met bloedrode vlekken.

Kleinbloemig paars, witte strepen

Sortiment mini Gladiolus. Een opvallende kleinbloemige verschijning voor in de tuin. Stevig met een lengte van één meter en een paarse bloem met witte hartstrepen.

Kleinbloemig cerise, paars blauwe vlek

Sortiment mini Gladiolus. Een opvallende kleinbloemige verschijning voor in de tuin. Stevig met een lengte van één meter en een cerise cyclaam bloem met blauw paarse vlekken.

Kleinbloemig wit, rode vlek

Sortiment mini Gladiolus. Een opvallende kleinbloemige verschijning voor in de tuin. Stevig met een lengte van één meter en witte bloem met helder rode vlekken.

Kleinbloemig wit, gele vlekken

Sortiment mini Gladiolus. Een opvallende kleinbloemige verschijning voor in de tuin. Stevig met een lengte van één meter en witte bloem met gele vlekken.

Kleinbloemig Orange bloedrode vlekken

Sortiment mini Gladiolus. Een opvallende kleinbloemige verschijning voor in de tuin. Stevig met een lengte van één meter en een orange bloem met bloedrode geel omrande vlekken.

Kleinbloemig diep geel met bloedrode vlekken

Sortiment mini Gladiolus. Een opvallende kleinbloemige verschijning voor in de tuin. Stevig met een lengte van één meter en diepgele bloem met bloedrode vlekken.
, , , ,

Kleinbloemig rood, wit creme vlekken

Lieflijk kleinbloemig gladiooltje op korte stevige steel speciaal voor de tuin maar ook als snijbloem. Als de bloemen open komen zijn ze rood met creme gele vlekken en later verkleuren de vlekken naar creme wit. De contrasterende kleuren zijn een lust voor het oog.